U wilt bouwen, verbouwen of renoveren…

Hoe dan ook, u wilt dat uw project vakkundig wordt uitgevoerd en dat u vooral kunt rekenen op een zorgeloze, snelle afronding.

Het is uw “thuis”, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom laten we netjes weten wanneer we komen en wat er die dag wordt gedaan. Tijdens de werkzaamheden behandelen wij uw huis met respect en laten het na elke werkdag netjes achter.

Waarin onderscheidt Van Iersel Aftimmerwerken zich verder?

  • maatwerk
  • door mee te denken
  • oplossingsgericht
  • bereiken van optimaal woonresultaat
  • netjes en veilig te werken
  • een opdracht aaneengesloten af te werken
  • op te leveren op de afgesproken datum

Opdrachten kunnen zowel op project- als op regiebasis worden uitgevoerd.

Wat klanten over VIA zeggen

We hadden een lastig indeelbare en grote hal. We wilden die graag anders zien maar door de rare hoeken hadden we zelf geen idee hoe we dat moesten doen. Nadat Michel bij ons was komen kijken, kwam hij met een plan waar we meteen enthousiast van werden. Door de indeling te wijzigen is het een entree geworden die past bij het huis en onze smaak. We zijn er nog dagelijks blij mee!
Frank Nijssens
Onze fitnessruimte was aan een facelift toe. We konden het ons echter niet veroorloven om de sportschool te sluiten. Dat hield in dat de werkzaamheden van VIA vooral tijdens de openingsuren moesten worden uitgevoerd. Onze sporters mochten daar geen hinder van hebben. Michel heeft dit perfect aangepakt en de verbouwing is zonder calamiteiten en volgens afspraak afgerond.
Sandra Verdongen
Mijn man en ik hebben geen standaard smaak. We wilden daarom een complete kastenwand op maat te laten maken. Via kennissen kwamen we bij VIA terecht. Samen met Michel hebben we de kastenwand  ontworpen, het materiaal en de afwerking besproken. Tot in detail klopt het! En de afwerking… die is perfect!
Diana Dullenberg