michelvaniersel150VIA – Van Iersel Aftimmerwerken

Michel van Iersel ondervond tijdens zijn jaren van vakervaring opdoen (bij diverse werkgevers en binnen verschillende disciplines) dat er een tekort was in het aanbod van specialistische dienstverlening binnen het complexe(re) afbouwtimmerwerk.

Na deze constatering besloot hij om zich verder op deze nichemarkt te richten. In het millenniumjaar 2000 leidde dat tot de oprichting van de onderneming “Van Iersel Aftimmerwerken”.

Michel van Iersel biedt vanaf dat moment zijn specialisme aan bij een groot aantal bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf, horeca, instellingen, sportcentra, aannemers en ook aan particuliere opdrachtgevers.

Van Iersel Aftimmerwerken werkt in Nederland en in de grensregio Duitsland en België.

Wat klanten over VIA zeggen

We hadden een lastig indeelbare en grote hal. We wilden die graag anders zien maar door de rare hoeken hadden we zelf geen idee hoe we dat moesten doen. Nadat Michel bij ons was komen kijken, kwam hij met een plan waar we meteen enthousiast van werden. Door de indeling te wijzigen is het een entree geworden die past bij het huis en onze smaak. We zijn er nog dagelijks blij mee!
Frank Nijssens
Onze fitnessruimte was aan een facelift toe. We konden het ons echter niet veroorloven om de sportschool te sluiten. Dat hield in dat de werkzaamheden van VIA vooral tijdens de openingsuren moesten worden uitgevoerd. Onze sporters mochten daar geen hinder van hebben. Michel heeft dit perfect aangepakt en de verbouwing is zonder calamiteiten en volgens afspraak afgerond.
Sandra Verdongen
De Heerschap Groep heeft een bakkerij en zes Jumbo’s in Weert e.o. Met zo’n bedrijfsvloeroppervlak is er altijd wel ergens onderhoud nodig. Kleine problemen mogen geen onveilige situaties worden voor ons personeel en klanten moeten in een spik-en-span omgeving kunnen shoppen. VIA werkt al jaren voor ons en we hebben er altijd op kunnen vertrouwen dat zowel de complexe als ook de kleinste klussen, professioneel worden uitgevoerd. En dan ook nog eens zó zonder dat de winkellogistiek in het gedrang komt of het personeel en de klanten worden gehinderd! We merken eigenlijk aan het resultaat dat VIA er weer was…
Piet Heerschap, facilitair manager, de Heerschap Groep B.V.
Moet er een systeemplafond worden geplaatst, dan schakelen we VIA in. Dat doen we ook bij akoestiek- en isolatievraagstukken. Waarom? Een bouwplanning is voor ons cruciaal en daar wordt zonder uitzondering door VIA naar gehandeld. Een opdracht wordt altijd op tijd opgeleverd en zonder onverwachte, tijdrovende verrassingen. VIA begrijpt ook dat geen situatie gelijk is en komt proactief met interessante oplossingen. Waarom dan een ander inhuren terwijl wij de kwaliteit van VIA kennen…?!
Frenne Beeren, Bouwcare Building Support Roermond